Πατερουλάκης Γεώργιος

Ο Γεώργιος Πατερουλάκης γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης το 1974.Αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής – Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997 και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπιού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2003.

Από το 2004 έως και σήμερα διδάσκει στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση .Από το 2007-2010 ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπιού Πανεπιστημίου στον τομέα της Πρακτικής Άσκησης.

Είναι μέλος της υγειονομικής επιτροπής της Νομαρχίας Αν Αττικής που ελέγχει και εκδίδει άδειες λειτουργίας σε Διαιτολογικά Γραφεία και πολυδύναμες μονάδες αδυνατίσματος.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, της Ελληνικής εταιρίας Αθηροσκλήρωσης και της Εταιρίας κάρδιο μεταβολικών νοσημάτων.

 Συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή του 11ου συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας το 2011 , καθώς και στην οργανωτική επιτροπής της Εβδομάδας Διατροφής 2010.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων, υγείας, διατροφής και άσκησης, ενώ ο ίδιος έχει διατελέσει ομιλητής σε ημερίδες σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα με θέμα την Διατροφή.

Παράλληλα αρθρογραφεί τακτικά σε περιοδικά, εφημερίδες καθώς και διαδικτυακούς χώρους με θέματα για υγεία, διατροφή και άσκηση.

ΠΑΤΕΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΤΗΛ:6947614417