Διαγνωστικό κέντρο παιδοψυχολογίας και συμβουλευτικής

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του «Διαγνωστικού Κέντρου Παιδοψυχολογίας – Συμβουλευτικής» που λειτουργεί στο Μεσολόγγι τα τελευταία χρόνια.

Το Κέντρο δημιουργήθηκε για να καλύψει στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, η οποία μέχρι τότε δεν είχε κάποιον φορέα ιδιωτικό ή δημόσιο για τις ανάγκες της ψυχικής υγείας.

Υπεύθυνος για την λειτουργία του Κέντρου είναι ο Δρ. Σήφης Κουράκης Παιδοψυχολόγος (Ph. D), Ψυχολόγος (Β. Sc.), Παιδαγωγός (Β. Sc.) Διδάκτωρ Νευροψυχολογίας Παίδων, Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης και τ. Επιμορφωτής του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Το Κέντρο συνεργάζεται με επαγγελματίες ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΑΜΟΥ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, για την όσο είναι δυνατόν ευρύτερη κάλυψη των αναγκών της ψυχικής υγείας.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε το βιβλίο παιδοψυχολογίας του Δρ. Κουράκη «Απρόσεκτος συχνά, Αδιάφορος ποτέ» για τα υπερκινητικά παιδιά με Διάσπαση Προσοχής και την εκπαιδευτική εκπομπή για την δυσλεξία που προβλήθηκε τον Μάιο στο Ήπειρος TV των Ιωαννίνων παρακαλούμε ενημερώστε μας για να σας σταλούν δωρεάν.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Μεσολόγγι –Aγρίνιο
Τηλ. 26310-51002,    26410-20566
Κινητό  6973- 236476
e-mail: kourakis123@yahoo.gr
Website: www.e-kourakis.gr

Ευχαριστούμε πολύ,

Γραμματεία Διαγνωστικού Κέντρου Παιδοψυχολογίας – Συμβουλευτικής