ΚΟΡΡΕΣ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

deltia typoy_korres1.jpg

AFTERSUN

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ AFTER-SUN ΠΡΟΣΩΠΟΥΣΩΜΑΤΟΣ [ΓΙΑΟΥΡΤΙ COOLING GEL] /

ALOE VERA ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Tο Γιαούρτι Cooling Gel Κορρές δηλώνει, για πέμπτη [5η] συνεχή χρονιά, το παρόν, έχοντας αποκτήσει πλέον το status του must καλοκαιρινού προϊόντος, όπως αποδεικνύουν και οι πωλήσεις του, οι οποίες τα τελευταία δύο [2] έτη άγγιξαν τα 1.000 τεμάχια κατά μέσο όρο για κάθε ημέρα του καλοκαιριού. Το bestseller Γιαούρτι Cooling Gel μαζί με το Aloe Vera Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος – η δράση του οποίου ενισχύεται με το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης – τίθενται στην υπηρεσία του ταλαιπωρημένου από τον ήλιο δέρματος, καταπραΰνοντας, ενυδατώνοντας και θρέφοντας την επιδερμίδα, ώστε να ανακτήσει τη φρεσκάδα και υγιή όψη της.

 

Τα δύο προϊόντα aftersun της Κορρές κυκλοφορούν σε ανανεωμένες συσκευασίες, αντιπροσωπευτικές της trademark minimal αισθητικής της μάρκας: Οι πληροφορίες σχετικά με τη δράση του προϊόντος αναγράφονται με πλήρη ευκρίνεια, ενώ εντυπωσιακές εικόνες των συστατικών στην πρωτογενή τους μορφή διακοσμούν τα κουτιά.

ΓΙΑΟΥΡΤΙ / ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ AFTER-SUN ΠΡΟΣΩΠΟΥΣΩΜΑΤΟΣ [ΓΙΑΟΥΡΤΙ COOLING GEL]

ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΒΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

150mL / 5.07Fl.Oz.

Γαλάκτωμα-gel για το πρόσωπο και το σώμα που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση ψύχους, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα. Το γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, καταπραΰνοντας άμεσα το ερύθημα [κοκκινίλα] και την αίσθηση καψίματος. Τα εκχυλίσματα Epilobium anguistifolium και Μάραθου εμφανίζουν εξαιρετική αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση και βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του μετά την έκθεση στον ήλιο.

Δερματολογικά ελεγμένο

ALOE VERA / ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΕΝΕΡΓΗΣ ΑΛΟΗΣ

150mL / 5.07 Fl.Oz.

Γαλάκτωμα σώματος ιδανικό για μετά την έκθεση στον ήλιο. Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης, πλούσιο σε βιταμίνες C, E, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης. Η προβιταμίνη Β5 και το βούτυρο Αβοκάντο ενυδατώνουν σε βάθος και ανακουφίζουν από την αίσθηση καψίματος, ενώ το Χαμομήλι και η Καλέντουλα απαλύνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα. Παράλληλα, ένας συνδυασμός βιομορίων από φυσικά αμινοξέα επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος και ενδυναμώνει το φωτοπροστατευτικό ρόλο της μελανίνης.

Δερματολογικά ελεγμένο 

Ενδεικτικές Λιανικές Τιμές:

Γιαούρτι Δροσιστικό AfterSun Προσώπου–Σώματος / 14,50Ε

Aloe Vera Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος / 12,30Ε