Αντωνίου Παντελής

cvphoto_Antoniou-s.jpg

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Σύμβουλος Τροποποίησης Συμπεριφοράς

Υπεύθυνος Οικονομικών nutrimed

pantoniou@nutrimed.gr

Ο Παντελής Αντωνίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Το 1990 αποφοίτησε από το Ζάννειο Πειραματικό Λύκειο Πειραιά και εισήχθη ως Πρωταθλητής Υδατοσφαίρισης στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Αποφοίτησε το 1998 με ειδικότητα στην Υδατοσφαίριση.

Στην πτυχιακή του εργασία ασχολήθηκε με την σημασία της διατροφής κατά την προετοιμασία, τον αγώνα και την αποθεραπεία ενός αθλητή υδατοσφαίρισης.

Από το 1995-1997 σπούδασε Διαιτητική στα ΤΕΕ Αυγερινοπούλου.

Ασκεί το επάγγελμα του προπονητή υδατοσφαίρισης από το 1994. Έχει εργαστεί στον Πανιώνιο Γ.Σ , στον Κ Ο Ποσειδώνα Ιλισίων ενώ για το έτος 2007-2008 εργάζεται στον Εθνικό Πειραιώς.

Το 1997 εργάζεται στο nutrimed Κολωνακίου και από το 2001 γίνεται Ομόρρυθμος Εταίρος. Το 2006 μαζί με τους Παπαλαζάρου, Ρίσβα, Πυρογιάννη, Φαρατζιάν και Ρέππα ιδρύουν την nutrimed ΕΠΕ και αναλαμβάνει υπεύθυνος οικονομικών.

Έχει παρακολουθήσει συνέδρια διατροφής και άσκησης. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, με το περιοδικό Πισίνα ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο τύπο.

Ασχολείται με την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς και την σημασία της στην απώλεια και διατήρηση του βάρους ενώ σε συνεργασία με τον διαιτόμενο προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα άσκησης ανά περίπτωση.