‘ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ’ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΡΑ…ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ!

deltia typoy_kingsqueens.jpg

What is elegance? Soap and water!

Cecil Beaton

Τα Kings & Queens φέρνουν περισσότερη βασιλική αύρα στο μπάνιο μας…σε συμπαγή μορφή!  Τέσσερα νέα σαπούνια με αυτοκρατορική υπογραφή και εμφάνιση –  οι γνωστές πλέον ‘ταπετσαρίες’ εμπνευσμένες από vintage χαλιά, υφάσματα και ημερολόγια – διεκδικούν τη θέση τους στο βασίλειό μας, δίπλα στα ‘γαλαζοαίματα’ αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος και body butters, για να κάνουν το δικό τους statement στο καθημερινό μας πρόγραμμα περιποίησης! 

TSAR PETER TOBACCO

Στις αρχές του 18ου αιώνα, ο Μέγας Πέτρος, Τσάρος της Ρωσίας, στην προσπάθειά του να εκσυγχρονίσει τη χώρα του, εισήγαγε τις πατάτες, τη βότκα και το κάπνισμα. Σε καιρούς αυστηρής νομοθεσίας ενάντια στο κάπνισμα, ο Τσάρος επέτρεψε στο λαό του να υιοθετήσει την απαγορευμένη αυτή συνήθεια, ενώ και ο ίδιος απολάμβανε συχνά τον αγαπημένο του αρωματικό καπνό.  Αν ζούσε σήμερα, θα ήταν πανευτυχής, έχοντας τη δυνατότητα να μεταφέρει το άρωμα του ταμπάκο και στο μπάνιο του…τουλάχιστον το σαπούνι Tsar Peter Tobacco θα κρατήσει την ανάμνησή του ζωντανή στο μυαλό των σύγχρονων γαλαζοαίματων!

NEFERTITI HONEY

Αν ένα όνομα χαρακτήριζε όλες τις ελκυστικές γυναίκες, αυτό θα ήταν Nefertiti, που σημαίνει ‘η όμορφη γυναίκα κατέφθασε’. Η σύζυγος του Φαραώ Akhenaten, Βασίλισσα Nefertiti, υπήρξε πρότυπο ομορφιάς, ενώ τα τέλεια χαρακτηριστικά της αποτυπώθηκαν στη φημισμένη προτομή της. Τα αφρόλουτρα και η περιποίηση προσώπου με άφθονο μέλι ήταν ένα από τα μυστικά της ομορφιάς της! Το σαπούνι Nefertiti Honey ‘ψιθυρίζει’ το μυστικό στους σημερινούς γαλαζοαίματους… 

  

QUEEN ISABELLA CINNAMON ORANGE

Το άρωμα και η απαλή γεύση της κανέλας είχαν ‘αιχμαλωτίσει’ τη βασίλισσα Ισαβέλλα της Ισπανίας, όχι όμως και το υψηλό κόστος της, γεγονός που την ώθησε να ‘εξοπλίσει’ τον Κολόμβο με τρία πλοία, πλήρωμα ενενήντα ανδρών και χρήματα, για να αναζητήσει το ‘Νέο – οικονομικό – Δρόμο’ απόκτησης της κανέλας…αλλά άθελά της τον οδήγησε στην ανακάλυψη του Νέου Κόσμου. Το πάθος της αυτό ‘συμπυκνώνεται’ στο νέο σαπούνι Queen Isabella Cinnamon Orangeάρωμα κανέλα-πορτοκάλι για αυτοκρατορικούς αφρούς…σε οικονομική τιμή!

KING OF SUMATRA PEPPER BERGAMOT

Το μαύρο πιπέρι ήταν το πιο περιζήτητο καρύκευμα από την αρχαιότητα έως και το Μεσαίωνα. Μία από τις καλύτερες ποικιλίες του προέρχεται από τη Σουμάτρα, όπου παραμένουν ακόμα ζωντανοί οι μύθοι σχετικά με τις συνεχείς συγκρούσεις τοπικών βασιλιάδων, φιλόδοξων αποικιοκρατών και πειρατών! Ευτυχώς σήμερα δεν χρειάζεται να πολεμήσουμε για το πιπέρι…το απολαμβάνουμε πλέον οποιαδήποτε στιγμή και μάλιστα σε σκανδαλιστικό συνδυασμό με περγαμόντο, χάρη στο νέο σαπούνι King of Sumatra Pepper Bergamot.

Όπως όλα τα προϊόντα Kings & Queens, τα νέα σαπούνια δεν περιέχουν mineral oils και parabens, ενώ είναι εμπλουτισμένα με το Royal Mix, ένα μίγμα με εκχυλίσματα από Ρόδι, Μπλε Αιγυπτιακό Λωτό και Μαλαχίτη. Το πορφυρό ρόδι, οικόσημο πολλών παλατιών, χάρη στο τελείωμά του που σχηματίζει μία φυσική κορώνα, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και βιταμίνη C. Το λουλούδι του μπλε λωτού, το πιο δημοφιλές αρχαίο Αιγυπτιακό σύμβολο δόξας και αιώνιας ζωής για τους Θεούς και τους κοινούς θνητούς, περιέχει βιοφλαβονοειδή, όπως η κουερσετίνη και η ρουτίνη, ενώ έχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Τέλος, οι Τσάροι της Ρωσίας χρησιμοποιούσαν το μαλαχίτη στο διάκοσμο των παλατιών – ένα  ορυκτό που έχει σχετιστεί με ενέργεια, ευεξία και αρμονία, ενώ τονώνει και βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος.

Η σειρά Kings & Queens διατίθεται σε super markets, στα καταστήματα Hondos Center και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.