Τουνίκ! Η νέα τρέλα του χειμώνα!

tounik_tounik kenzo.jpg

Τα τουνίκ κάνουν δυναμική εμφάνιση στην γκαρνταρόμπα του φετινού χειμώνα! Άνετα, σε οποιοδήποτε ύφασμα, σπορ ή και πιο καλό, ακόμα και γούνινα θα τα φορέσετε και θα τα ευχαριστηθείτε από το πρωί έως και αργά το βράδυ!

Πώς θα τα φορέσετε; Το τελευταίο trend της σεζόν είναι ο συνδυασμός τους με παντελόνι! Παντελόνι φαρδύ, στενό ή και κολάν ανάλογα την περίσταση κι ανάλογα το τουνίκ! Αν το τουνίκ που έχετε επιλέξει είναι πολύ φαρδύ προτιμήστε ένα πιο στενό παντελόνι ή κολάν. Το αντίθετο για ένα στενό τουνίκ.

Αν θέλετε να τονίσετε τη γραμμή της σιλουέτας σας και δεν έχετε πολλά επιπλέον κιλά τολμήστε συνδυάσετε το τουνίκ σας με μια φαρδιά ζώνη που θα αγκαλιάσει σφιχτά τη μέση σας! Προσοχή: αν το τουνίκ σας είναι αρκετά φορτωμένο ή πολύχρωμο προτιμήστε μια πιο «ήσυχη» ζώνη. Αν πάλι είστε fun των μονόχρωμων σας προτείνουμε να διαλέξετε μια ζώνη με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Συμπληρώστε το στυλ με ένα μποτάκι με ψηλό τακούνι ή μια γόβα στιλέτο για να κάνετε το ντύσιμο σας ακόμα πιο κομψό και να δείχνετε ακόμα πιο αδύνατη!

 {gallery}tounik{/gallery}