Η κυριαρχία του μαύρου!

black_black dress dior.jpg

Αν και τα χρώματα του δάσους και των μούρων έχουν φέτος την τιμητική τους, ο μινιμαλισμός του μαύρου δεν πεθαίνει ποτέ! Δεν είναι τυχαίο ότι όταν ψάχνουμε για κάποιο επίσημο ένδυμα το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν σε κάτι μαύρο. Και σίγουρα μας βοηθά συχνά να αποφεύγουμε διάφορα στιλιστικά ατοπήματα!

Όσο πιο λιτό Κι λιγότερα διακοσμημένο τόσο πιο σικ μας τονίζουν για φέτος οι περισσότεροι σχεδιαστές. Τα πρόσθετα στοιχεία είναι ελάχιστα και η έμφαση δίνεται στο σχεδιασμό και τις γραμμές. Υπερβολές θα δούμε όσον αφορά τον όγκο σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχει αρμονία στα μεγέθη. Η σεμνότητα και η απλότητα αποτελούν φέτος της λέξης κλειδιά για τους κορυφαίους της υψηλής ραπτικής, οι οποίοι μας προτείνουν midi φορέματα, ψηλά τετράγωνα ντεκολτέ, στρογγυλοί μαθητικοί γιακάδες, φορέματα που εστιάζουν στους ώμους και τον λαιμό.

Συνδυάστε ένα στενό μεσάτο μαύρο φόρεμα με μια περίτεχνη χρυσή ζώνη και φορέστε το από το πρωί στη δουλειά μέχρι και στο βραδινό πάρτι. Κάντε ένα total black look παίζοντας με διάφορα υφάσματα, συνδυάζοντας σατέν και ματ επιφάνειες κι αφήστε το contrast να τραβήξει τα βλέμματα! Και όσες από εσάς έχουν κάποια παραπάνω κιλά στην περιοχή των γλουτών, μια φαρδιά κλος φούστα συνδυασμένη με μια φαρδιά λουστρίνι ζώνη ψηλά στη μέση θα κολακεύσει μοναδικά τη γραμμή σας!

{gallery}black{/gallery}