Ποιά είναι η δική σας τέλεια δίαιτα;

swimsuit.jpg

Εγγραφείτε σήμερα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ακολουθήστε το προσωπικό σας διαιτολόγιο μέσα από το www.dietup.gr. Δείτε τι σας ταιριάζει, μάθετε να τρώτε σωστά και κάντε μια καινούργια αρχή.

 

 

Τρόπος λειτουργίας του dietup.gr

Για να ξεκινήσετε, κάνετε κλικ στην καρτέλα «Εγγραφή». Eκεί συμπληρώνετε ένα απλό ερωτηματολόγιο (ύψος, βάρος, ηλικία, φυσική δραστηριότητα κ.ά.) και επιλέγετε το επιθυμητό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το e-mail που σας έστειλε το dietup.gr στη διεύθυνση που δηλώσατε στο ερωτηματολόγιο και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρονται εκεί. Έτσι, χωρίς καμία απολύτως χρέωση, έχετε δημιουργήσει επιτυχώς την προσωπική σας καρτέλα στο dietup.gr και μπορείτε να συνδεθείτε και να δείτε το προσωπικό σας διαιτολόγιο.

Εγγραφείτε τώρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, και πάρτε τα πάνω σας! 

Για να συνδεθείτε τα βήματα είναι απλά:

1. Στην αρχική σελίδα κάνετε κλίκ στην καρτέλα «Σύνδεση»

2. Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης

3. Είστε πλέον στην προσωπική σας καρτέλα. Εδώ μπορείτε να δείτε την πρόοδό σας, ενώ κάθε εβδομάδα θα σας ζητείται το νέο σας βάρος, προκειμένου να ενημερωθεί η καρτέλα σας και να αναπροσαρμοστεί το διατροφολόγιό σας. Κάντε κλικ στο κουμπί «συνέχεια» προκειμένου να δείτε το Δείκτη Μάζας Σώματός σας.

4. Κάνοντας κλίκ στην εικόνα «το μενού μου» βλέπετε το εβδομαδιαίο σας μενού. Κάνοντας κλικ επάνω στην Ημέρα (π.χ. Ημέρα 1η) μπορείτε να δείτε και να εκτυπώστε την αντίστοιχη ημέρα. Κάνοντας κλίκ στο κουμπίaltδίπλα από τον τίτλο κάθε γεύματος μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με αυτό (ποσότητες και διατροφικά στοιχεία). Κάνοντας κλίκ στα βελάκια altμπορείτε να αλλάξετε το επιλεγμένο γεύμα με κάποιο άλλο αντίστοιχης διατροφικής αξίας, μέσα από μια λίστα επιλογών.

Παρακάτω ακολουθεί μια ενδεικτική εβδομάδα για μια Γυναίκα 29 χρονών, Ύψους 1.68μ, Βάρους 62κ., με χαμηλή φυσική δραστηριότητα που θέλει να χάσει βάρος:

alt

alt

alt

alt

Εκτυπώσιμη μορφή ημέρας

 

Ημέρα 2η

Πρωινό: Μπάρα δημητριακών ολικής αλέσεως με γιαούρτι, μέλι και φρούτο

1 μπάρα δημητριακών ολικής αλέσεως
1/2 γιαούρτι (0%-2%)
1 φρούτο της αρεσκείας σας (βλ. λίστα φρούτων)
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Κανέλα

Σνακ: Μισό σάντουιτς με ψωμί ολικής αλέσεως, ζαμπόν (χοιρινό ή γαλοπούλα), τυρί ντομάτα και μαρούλι

1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
1/2 φέτα ζαμπόν χαμηλών λιπαρών (χοιρινό ή γαλοπούλα)
1/2 λεπτή φέτα κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
1-2 φέτες ντομάτα
1 φύλλο μαρουλιού

Μεσημεριανό: Κοτόπουλο κοκκινιστό με ρύζι και σαλάτα

1 φλυτζάνι στήθος κοτόπουλου, κοκκινιστό (βλ. συνταγές διαιτολογίων)
1 φλυτζάνι σαλάτα της αρεσκείας σας (βλ. λίστα λαχανικών)
1/4 φλυτζανιού βρασμένο ρύζι (1 1/2 κουταλιά της σούπας άβραστο)

Σνακ: Ζελέ χωρίς ζάχαρη με φρούτο

1 φλυτζάνι ζελέ χωρίς ζάχαρη
1 φρούτο της αρεσκείας σας (βλ. λίστα φρούτων)

Βραδινό: Σαλάτα με ξινόμηλο και φρέσκο τυρί κρέμα PHILADELPHIA

3 φλυτζάνια μαρούλι
1/2 φλυτζάνι παντζάρια
1/2 φλυτζάνι ντομάτα ψιλοκομμένη
1/2 φλυτζάνι ξινόμηλο ψιλοκομμένο
1/2 αγγούρι
Φρέσκο κρεμμυδάκι
2 ολόκληρα καρύδια τριμμένα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο τυρί κρέμα PHILADELPHIA με γιαούρτι
1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο

Επιπλέον:

Καταναλώστε 2 φρούτα της επιλογής σας διάσπαρτα κατά τη διάρκεια της ημέρας

(Τα παραπάνω εβδομαδιαίο πρόγραμμα τονίζουμε ότι είναι ενδεικτικό. Αν θέλετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής στο dietup.gr θα πρέπει να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ώστε να προσαρμοστεί στις δικές σας απαιτήσεις και προτιμήσεις.)

Τα διατροφικά στοιχεία όλων των γευμάτων και σνακ έχουν υπολογιστεί από τη βάση δεδομένων του Τμήματος Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (USDA National Database for Standard Release 18).

Ευχαριστούμε το Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Φίλιππο Παπαχριστοδούλου για τις διατροφικές συμβουλές και τους τύπους που μας παρείχε προκειμένου να λειτουργεί όσο το δυνατόν αρτιότερα το πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προγράμματα διατροφής είναι ενδεικτικά και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας διαιτολόγο-διατροφολόγο ή/και ιατρό πριν τα ακολουθήσετε. ΔΕΝ απευθύνονται σε άτομα κάτω των 18 ετών, εγκύους, θηλάζουσες και σε άτομα που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.

Ξεκινήστε σήμερα, και πάρτε τα πάνω σας!

Diet Up! Η δίαιτα σε άλλη διάσταση!