Τί είναι Θετική Ενέργεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τί είναι Θετική Ενέργεια ;

Όλα γύρω σου μπορούν να είναι Θετική Ενέργεια!

Πίστεψέ το και τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Τότε … #toxeis

Αθήνα, 9 Μαΐου 2017 – Οι νέοι είναι γεμάτοι όνειρα, βάζουν στόχους μικρούς και μεγάλους, έχουν πάθος και φιλοδοξίες! Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που όλα μοιάζουν βουνό. Εκείνες τις στιγμές είναι που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ… Θετική Ενέργεια.

 Μέσα από το πιο θετικό μανιφέστο η Amita Motion εξηγεί για πρώτη φορά τι είναι η Θετική Ενέργεια και που βρίσκεται: είναι γύρω μας, μέσα μας, σε κάθε τι μικρό ή μεγάλο που κάνουμε, σε κάθε φορά που πέφτουμε αλλά σηκωνόμαστε. Γιατί όλα γύρω μας μπορούν να είναι Θετική Ενέργεια και όταν καταφέρεις να το δεις έτσι, τότε #toxeis

Περισσότερα...

ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ: Βιολογικά προϊόντα με πιστοποίηση για όλη την οικογένεια

Η στροφή των περισσότερων καταναλωτών προς τα βιολογικά προϊόντα είναι πλέον γεγονός σε πολλές από τις πόλεις όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Η σύσταση της εταιρείας ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη του κλάδου, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο στα bioproductsκαι στην αγορά τους από τους καταναλωτές.

Περισσότερα...

Συμπληρώματα διατροφής Solgar και Power Health- Υγεία και ενέργεια και το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες καταπονούν πολύ τον οργανισμό μας και μας εξουθενώνουν, ενώ η θάλασσα και οι καθημερινές βόλτες στη ζέστη μας κάνουν να καταναλώνουμε πολύ περισσότερη ενέργεια απ’ όση αντέχουμε.

Περισσότερα...

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

«Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ»

Η ζωή μέσα από το βλέμμα των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ο Τομέας Φωτογραφίας διοργανώνουν την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της σχολής και μας προσκαλούν σε μια εκδήλωση που θα είναι γεμάτη δημιουργικότητα.

Περισσότερα...

ΕΚΘΕΣΗ TOMEA ART & DESIGN

Ο τομέας ART & DESIGN του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, διοργανώνει έκθεση στον Πολυχώρο Ρομάντσο.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Τρίτη 31/5 – 2 /6 
Εγκαίνια: Τρίτη 31/5 και ώρα 17.00 μμ

Περισσότερα...

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ στο πλαίσιο των Δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε σε μία αξιοσημείωτη κίνηση με υψηλή κοινωνική ευαισθησία, ανακοινώνοντας το Πρόγραμμα «ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ-ΠΡΟΣΒΑΣΗ» που απευθύνεται στους άνεργους υπαλλήλους της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ που έκλεισε πρόσφατα.  

Περισσότερα...

DIETUP.GR - ΙΕΚ ΑΚΜΗ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το dietup.gr σε στέλνει να σπουδάσεις με υποτροφία σε 1 από τα 7 Καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης!

Εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, το dietup.gr εξασφάλισε για 1 υπερτυχερό, το μαγικό εισιτήριο για τις σπουδές και την καριέρα του! Επίλεξε μία από τις σύγχρονες ειδικότητες των 12 τομέων σπουδών!

Περισσότερα...

Σπιρουλίνα και αδυνάτισμα; Εννοείται!

Οι περισσότεροι άνθρωποι, κάνουν πάνω από 3 προσπάθειες μέσα σε ένα έτος για να χάσουν κιλά και λίπος από το σώμα τους. Πολλές από αυτές τις προσπάθειες δεν καρποφορούν με αποτέλεσμα τα κιλά να επανέρχονται δριμύτερα.

Περισσότερα...

Ο απόλυτος Xmas διαγωνισμός που ΟΛΟΙ φεύγουν κερδισμένοι

Αυτά τα Χριστούγεννα πείτε στον εαυτό σας ότι τον αγαπάτε και χαρίστε του ένα δώρο, το οποίο μπορεί να μην μπαίνει κάτω από το δέντρο...αλλά αλλάζει την ψυχολογία σας στην στιγμή!

Πλησιάζοντας στο τέλος του έτους, το Pharm16 σε άμεση συνεργασία με το MedicalAnti-agingcenter, σας προσφέρουν τα καλύτερα Δώρα ομορφιάς, μέσα από έναν διαγωνισμό που κανείς δεν βγαίνει χαμένος!

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html