Ένα φυτό απαραίτητο για τις… εξετάσεις

Είναι μια αγχωτική περίοδος του χρόνου για τους μαθητές και τους φοιτητές σε όλον τον κόσμο. Σχολικές, Πανελλαδικές ή εξαμήνου, οι καλοκαιρινές εξετάσεις δεν είναι ποτέ διασκεδαστικές – όχι ότι είναι τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου! Ξενύχτια, ημέρες ολόκληρες στη βιβλιοθήκη, διάβασμα της τελευταίας στιγμής – όλα αυτά είναι αρκετά για να ταλαιπωρήσουν και να μπερδέψουν οποιονδήποτε εγκέφαλο.

Περισσότερα...

Έφτασαν τα «διαστημικά μωρά»!

Υγιή ποντίκια γεννήθηκαν χρησιμοποιώντας κατεψυγμένα σπερματοζωάρια που φυλάσσονταν σε συνθήκες σχεδόν μηδενικής βαρύτητας στο διάστημα.

Περισσότερα...

Είναι ασφαλές να δίνω στο παιδί μου προϊόντα διαίτης;

Τα τελευταία χρόνια στην αγορά βλέπουμε όλο και περισσότερα τρόφιμα “light” ή “διαίτης”. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να καταναλώνουν αυτά τα τρόφιμα στα πλαίσια μίας υγιεινής διατροφής ή μίας δίαιτας για απώλεια βάρους.

Περισσότερα...

Έφηβος πεθαίνει μετά από υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης

Ένας υγιής αμερικανός έφηβος από την πολιτεία της Νότιας Καρολίνας πέθανε, εξαιτίας της κατανάλωσης πολλών ποτών υψηλής περιεκτικότητας σε καφεΐνη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Περισσότερα...

Ξεκινάνε οι εξετάσεις; Η επιτυχία κρύβεται στη δυνατή μνήμη και τη συγκέντρωση!

Οι εξετάσεις είναι προ των πυλών κι η προετοιμασία για αυτές έχει χτυπήσει κόκκινο! Όπως όλα στη φύση, έτσι και ο ανθρώπινος εγκέφαλος χρειάζεται ενέργεια για να μπορέσει να αποδώσει έργο.

Περισσότερα...

Κάντε το παιδί σας έναν έξυπνο άνθρωπο. Διαβάστε το πώς!

Με ποιον τρόπο; Πείτε το!
Πείτε στο παιδί σας ότι είναι έξυπνο! Κοιτάξτε το στα μάτια και πείτε το όχι μόνο μία φορά αλλά σε κάθε ευκαιρία! Αξίζει να θυμόμαστε πως τα παιδιά πιστεύουν ό,τι πιστεύουν οι γονείς τους για αυτά.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html