Κάνει κακό το καθημερινό ντους;

Ενώ μερικοί από εμάς συνηθίζουν να ξεκινούν τη μέρα τους με ένα ντους και άλλοι το βρίσκουν ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να χαλαρώσουν το βράδυ, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεται άσχημα όποιος το παραλείπει.

Περισσότερα...

Με τo καθισιό… χαζεύει ο εγκέφαλος

Οι άνθρωποι που διάγουν καθιστική ζωή στη μέση ηλικία και δεν ασκούνται, έχουν αυξημένη πιθανότητα ο εγκέφαλος τους να είναι μικρότερος μετά από 20 χρόνια, στην τρίτη ηλικία, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Περισσότερα...

O ρόλος του HPV στις νεοπλασίες της κεφαλής και του τραχήλου

Η ζωή είναι από τα πιο εξαιρετικά  θαύματα που μας περιβάλλουν και για αυτό θα πρέπει να την προστατεύουμε. Σοβαρά προβλήματα υγείας όμως την θέτουν σε κίνδυνο ή ακόμη και την ακυρώνουν. Πρόκειται, κυρίως, για καρδιοαγγειακές παθήσεις, τροχαία ατυχήματα και καρκίνους.

Περισσότερα...

Πως θα ενισχύσω το ανοσοποιητικο μου σύστημα;

Πριν αναλύσουμε συστατικά της διατροφής που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την άμυνα του οργανισμού, εκτός από τη διατροφή είναι το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και η καθιστική ζωή.

Περισσότερα...

Πάρτε την ευθύνη για την υγεία και το βάρος σας

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι πρέπει να γυμναζόμαστε και να τρώμε υγιεινά για να χάσουμε βάρος, συχνά βρίσκουμε δικαιολογίες, όπως το υπερφορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας και της δουλειάς, την μειωμένη ενέργεια, την πλήξη και την έλλειψη κινήτρου.

Περισσότερα...

Αυχενικό σύνδρομο – Πόνος στον αυχένα (Σπαστική κύφωση – Σύνδρομο κακής στάσης)

Η σπαστική κύφωση ή σύνδρομο κακής στάσης (Αγγλ. Upper crossed syndrome) είναι μια διαμόρφωση του άνω μέρος του σώματος που χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό σφιγμένων και αδύναμων / ατροφικών μυών τους οποίους αναπτύσσει το σώμα σύμφωνα με μια συγκεκριμένη τάση για λανθασμένη στάση.

Περισσότερα...

Τι συμπλήρωμα μπορώ να πάρω για να απαλλαγώ από το λίπος στην κοιλιά;

H Φουκοξανθίνη είναι μια ουσία που προέρχεται από βρώσιμα φύκια και έχει φανεί από μελέτες πως βοηθάει στο «κάψιμο» του επίμονου λίπους της κοιλιάς.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html