Πόσες θερμίδες καίμε με τις δουλειές του σπιτιού;

Για όσους βαριόμαστε να κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού, η γνώση ότι αποτελούν έναν καλό τρόπο για να χάσουμε μερικές θερμίδες μπορεί να αποτελέσει ένα καλό κίνητρο.

Περισσότερα...

Τα ωάρια θέλουν… techno!

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ρυθμικό beat της techno θα μπορούσε να είναι το συστατικό που λείπει για να αναπτυχθούν τα γονιμοποιημένα έμβρυα εκτός μήτρας.

Περισσότερα...

Βακτηριακή κολπίτιδα

Η φλεγμονή και η λοίμωξη του κόλπου από βακτήρια αποτελούν συχνές καταστάσεις, που αντιμετωπίζει ο μαχόμενος παθολόγος.

Περισσότερα...

Αλλεργική ρινίτιδα

Η αλλεργική ρινίτιδα χαρακτηρίζεται από μπούκωμα, φτάρνισμα, δακρύρροια, φαγούρα στη μύτη ή τον φάρυγγα, συμπτώματα που εμφανίζονται λόγω έκθεσης σε ορισμένες ουσίες του περιβάλλοντος. Παρά το γεγονός ότι το πιο κοινό αλλεργιογόνο είναι η γύρη, με αποτέλεσμα η αλλεργική ρινίτιδα να έχει κυρίως εποχικό χαρακτήρα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, μπορεί να εμφανίζεται όλο τον χρόνο, όταν η έκθεση στο αλλεργιογόνο είναι μόνιμη.

Περισσότερα...

Κάψιμο κόλπου

Το τσούξιμο και το κάψιμο στην περιοχή του κόλπου είναι παθολογικά προβλήματα που προκαλούν αρκετή δυσφορία στις πάσχουσες. Οι πάσχουσες που παρουσιάζουν επίμονο τσούξιμο ή κάψιμο, ενδέχεται να παρουσιάζουν επίσης κνησμό, αύξηση κολπικών εκκρίσεων, δυσοσμία.

Περισσότερα...

Βλάβη στο συκώτι

Το ήπαρ είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Ευρίσκεται στο άνω δεξιό τεταρτημόριο της κοιλιάς, κάτω από το δεξιό υποχόνδριο, έναντι του διαφράγματος.

Περισσότερα...

Epstein barr

Η λοιμώδης μονοπυρήνωση είναι ένα λοιμώδες σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διόγκωση λεμφαδένων, πονόλαιμο, κακουχία, πυρετό, εργαστηριακή εικόνα διέγερσης των λεμφοκυττάρων στο περιφερικό αίμα.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html