Ποιοι θα ζουν περισσότερο το 2030;

Οι γυναίκες της Νότιας Κορέας θα είναι οι πρώτες στον κόσμο που αναμένεται να παρουσιάσουν προσδόκιμο ζωής άνω των 90 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη από το Imperial College του Λονδίνου και τον Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) που ανέλυσαν στοιχεία για τη διάρκεια ζωής σε 35 ανεπτυγμένες χώρες.

Περισσότερα...

Τι θέλει να γνωρίζετε ο γυναικολόγος σας

«Εξέτασα κάποτε μια γυναίκα που ήρθε να με δει, επειδή είχε “ελαφρύ πονόκοιλο” », λέει ο Δρ Narendra Pisal, γυναικολόγος και σύμβουλος στο γυναικολογική κλινική του Λονδίνου, με εμπειρία 27 ετών.

Περισσότερα...

Δίαιτες-αστραπή: Ναι ή όχι;

Οι δίαιτες γιο-γιο (γρήγορης απώλεια βάρους που συνήθως ξαναπαίρνουμε γρήγορα μετά) μπορεί στην πραγματικότητα να κάνουν τους ανθρώπους πιο υγιείς, παρά τις τεράστιες επικρίσεις που έχουν δεχθεί, σύμφωνα με έναν ερευνητή ειδικό στην απώλεια βάρους.

Περισσότερα...

Διπλάσιος ο κίνδυνος τροχαίου για όσους δεν κοιμούνται αρκετά

Οι οδηγοί που χάνουν μία έως δύο ώρες ύπνου, σε σχέση με τον συνιστώμενο ύπνο των επτά ωρών, αντιμετωπίζουν σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

Περισσότερα...

Πρέπει να φορούν οι γυναίκες σουτιέν στον ύπνο;

Είναι ένας από τους γυναικείους αστικούς μύθους που, μέχρι σήμερα, παραμένει αντικείμενο προβληματισμού ως προς το αν είναι αλήθεια ή όχι: Το να φοράτε σουτιέν όταν κοιμάστε, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το στήθος σας όμορφο και στητό;

Περισσότερα...

Γρίπη

Οι αναπνευστικές λοιμώξεις αρχίζουν να εισβάλλουν κατά το Φθινόπωρο με πονόλαιμο, μπούκωμα, καταρροή, βήχα, πτύελα, πυρετό. Όταν το αμυντικό σύστημα λειτουργήσει επαρκώς τα συμπτώματα υποχωρούν, συνηθέστερα, εντός τριημέρου-πενθημέρου.

Περισσότερα...

Μουδιάσματα στα χέρια : συχνό αίτιο αδυναμίας άνω άκρων

Η σωστή λειτουργία του δέρματος, των αρθρώσεων, των νεύρων, των μυών και των ιστών του σώματος που εντοπίζονται στα άνω άκρα είναι απαραίτητα για να υπάρξει φυσιολογική αίσθηση. Το μούδιασμα στα χέρια είναι παθολογικό σύμπτωμα που συχνά εμποδίζει τον ασθενή να πραγματοποιήσει συνήθεις δραστηριότητες προκαλώντας μια δυσάρεστη αίσθηση σε ένα ή περισσότερα δάχτυλα.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html