Καλύτερη υγεία σε 60 δευτερόλεπτα

Όταν πρόκειται για τη βελτίωση της υγείας μας, σχεδόν όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε: καλύτερη διατροφή, καθημερινή άσκηση, περισσότερος ύπνος.

Περισσότερα...

Πέντε λόγοι για να πάτε για περπάτημα

Για την επίλυση αρκετών θεμάτων σχετικών με την υγεία μας, από την απώλεια βάρους ως τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής – το περπάτημα.

Περισσότερα...

Οι φίλοι μας παρακινούν να ασκηθούμε περισσότερο

Παρατηρείτε μια αυξημένη κινητοποίηση για να βγείτε στο ύπαιθρο και να πάτε για τρέξιμο όταν ένας φίλος σας, σάς λέει ότι έτρεξε 10 χιλιόμετρα το Σαββατοκύριακο; Ή, βρήκατε μια προπόνηση στο γυμναστήριο ή ένα μάθημα πιλάτες πολύ πιο έντονα όταν τα κάνατε μαζί με έναν φίλο;

Περισσότερα...

Κάθε μέρα «σανίδα»!

Οι ασκήσεις με το βάρος του σώματος κερδίζουν διαρκώς έδαφος στον χώρο του fitness. Δεν απαιτούν ειδικό εξοπλισμό, τρέξιμο μέχρι το γυμναστήριο, έχουν μικρές πιθανότητες τραυματισμών και προσφέρουν μεγάλη απόδοση σε μικρό χρονικό διάστημα, με τον ελάχιστο δυνατό κόπο.

Περισσότερα...

Ποια είναι η καλύτερη άσκηση για να χάσετε βάρος;

Δεν αποτελεί έκπληξη η διαπίστωση ότι η άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε το βάρος σας και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Ωστόσο, μια συζήτηση για το ποιο είδος άσκησης είναι καλύτερο για την απώλεια βάρους, θα μπορούσε να διαρκέσει αναμφισβήτητα επί μακρόν.

Περισσότερα...

Fit και υγιείς όλη τη χρονιά!

Η περίοδος των διακοπών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και πιθανότατα έχετε αρχίσει ήδη να μετανιώνετε για όσα φάγατε και ήπιατε. Πολύ πιθανόν επίσης, να έχετε ήδη ορκιστεί ότι θα ξεκινήσετε επιτέλους να γυμνάζεστε.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html