Το «κόστος» του junk food

Οι γιορτές πλησιάζουν και η διασκέδαση όπως κάθε χρονιά θα έχει την τιμητική της: οι έξοδοι και τα ξενύχτια είναι δεδομένα, μαζί με την κατανάλωση αλκοόλ. Και που οδηγεί ο συνδυασμός έξοδος+ξενύχτι+αλκοόλ;

Περισσότερα...

Οι κίνδυνοι των light αναψυκτικών

Οι άνθρωποι που πίνουν κάθε μέρα αναψυκτικά διαίτης ή με τεχνητά γλυκαντικά όπως η φρουκτόζη, έχουν σχεδόν τριπλάσια πιθανότητα να εμφανίσουν άνοια  ή να πάθουν ισχαιμικού τύπου εγκεφαλικό επεισόδιο, σε σχέση με όσους δεν καταναλώνουν τέτοια ποτά, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Περισσότερα...

1 στους 10 παίρνει 5 μερίδες απο λαχανικά και φρούτα την ημέρα

Ενώ η αύξηση της καθημερινής κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών παραμένει βασική προτεραιότητα σε όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έρευνα που δημοσιεύθηκε αυτές της ημέρες και διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει το εύρος της ανυπακοής των Βορειοευρωπαίων στις κατευθυντήριες γραμμές των κυβερνητικών παραγόντων υγείας.

Περισσότερα...

Δίαιτα εναλλασόμενων θερμίδων

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα διατροφικά σχήματα εμφανίζονται με σκοπό να εξαλείψουν τη μάστιγα που ονομάζεται παχυσαρκία και τις σύνοδες παθήσεις που σχετίζονται με αυτή! Όλα υπόσχονται άμεση και σίγουρη απώλεια του βάρους χωρίς πολύ κόπο!

Περισσότερα...

Zone diet

Πρόκειται για μια πολυδιαφημισμένη δίαιτα, της οποίας οι υποστηρικτές αυξάνουν διαρκώς στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Βασίζεται σε ένα καλοστημένο μηχανισμό διαρκούς προβολής μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του διαδικτύου.

Περισσότερα...

Διάσημες δίαιτες

Οι περισσότεροι από εμάς όταν αποφασίζουμε να χάσουμε τα «περιττά» κιλά θέλουμε η απώλεια αυτή να είναι ταχύτατη.

Περισσότερα...

Διατροφή ελεύθερη γλουτένης

Η ασθένεια που ονομάζεται κοιλιοκάκη βρίσκεται σε έξαρση και φαίνεται ότι εκτός από αυτούς που πάσχουν από κοιλιοκάκη και πολλά υγιή άτομα θεωρούν σκόπιμο να χρησιμοποιούν προϊόντα ελεύθερα γλουτένης.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html