Το μενού της ταβέρνας

Η ώρα των πολυπόθητων διακοπών έφτασε, οι παραλίες έχουν ήδη γεμίσει, το ίδιο κι οι ταβέρνες! Είτε παραθερίζετε σε κάποιο ξενοδοχείο, σε ένα χωριό ή στο εξοχικό σας, το πιο πιθανό είναι ότι ο δρόμος θα σας βγάλει αρκετές φορές σε μια ταβέρνα, σε ένα μεζεδοπωλείο ή ακόμη και σε ένα πανηγύρι, όπου θα ρέει άφθονο το κρασί και το φαγητό θα περισσεύει...

Περισσότερα...

Η μεσογειακή διατροφή σώζει τον εγκέφαλο

Είναι γνωστό από καιρό ότι η μεσογειακή διατροφή κάνει καλό στην υγεία μας, αλλά μια νέα μελέτη δείχνει ότι μπορεί να ωφελήσει πέρα από το σώμα και τον εγκέφαλό μας, επιβραδύνοντας τη γήρανσή του.

Περισσότερα...

Beach time … με τα κατάλληλα σνακ!

Προορισμός, μαγιό, πετσέτα θαλάσσης και αντηλιακό…check! Η ώρα της φετινής καλοκαιρινής απόδρασης είναι πια γεγονός και φροντίζετε μέχρι και για την τελευταία λεπτομέρεια.

Περισσότερα...

Εύκολο και δροσερό βραδινό στο ... πι και φι!

Το καλοκαιράκι είναι πια εδώ και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο η όρεξή σας αναζητά περισσότερο δροσερά και λιγότερο «βαριά» γεύματα, ενώ καθώς γυρνάτε κουρασμένοι από τη δουλειά, μπορεί να μην έχετε και τη διάθεση να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην προετοιμασία του βραδινού σας.

Περισσότερα...

Έξυπνα σνακ για την παραλία

Αναζητώντας κάποιες ανάσες δροσιάς, ιδιαίτερα τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να περάσουμε ακόμα και το ένα τρίτο της ημέρας μας στην παραλία.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html