Βρείτε στο dietup.gr

Webdietup.gr
dealupbanner

Κοσμήματα... όλο γλύκα!

banner

Εγγραφείτε στο newsletter



Βρείτε συνταγή

Θερμιδομετρητής

Διαφήμιση

Δημοφιλείς δίαιτες

Untitled Document
Untitled Document

Βρείτε μας στο Facebook

Follow us on Twitter

Το ξέρατε ότι...

Μια μοσχαρίσια μπριζόλα έχει περισσότερη χοληστερόλη από μια χοιρινή


Δημακόπουλος Γιάννης MSc RD

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

M.: 699 2860018

E.:  ioannis.dimakopoulos@gmail.com

B.: http://e-diaitologos.blogspot.com

 

Είμαι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Surrey (BSc Nutrition) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Kλινική Διαιτολογία (MSc Dietetics) από το Kings College London.

Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, ασχολούμαι ενεργά με τις δραστηριότητες του συλλόγου και είμαι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Εβδομάδας Διατροφής 2010. Είμαι επίσης μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Διαιτολόγων, του Health Professions Council, ενώ έχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος διαιτολόγου (Registered Dietitian) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπρόσθετα, είμαι μέλος και άλλων συλλόγων επαγγελματιών υγείας στην Ελλάδα.

Στην πτυχιακή διατριβή μου στο Surrey ασχολήθηκα με τη σχέση γλυκαιμικού δείκτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων σε δείγμα 2.000 ατόμων, ενώ στη μεταπτυχιακή μου διατριβή στο Kings, που σύντομα θα δημοσιευθεί, ασχολήθηκα με τη διατροφική κατάσταση ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια.

Στην Αγγλία είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα διαιτολογικής υποστήριξης ασθενών σε πολλά νοσοκομεία του Λονδίνου, αλλά και στην κοινότητα, συμμετέχοντας σε προγράμματα όπως για παράδειγμα το DESMOND που αφορά τη τροποποίηση συμπεριφοράς ασθενών με διαβήτη μέσα από ένα κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων με διαδραστικό χαρακτήρα. Επίσης, έχω δώσει διάφορες ομιλίες με θέμα τη διατροφή και έχω παρακολουθήσει και συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια και συνεδρία διατροφής.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 26 Οκτώβριος 2010 11:39
 



Διαβάστε επίσης:


dietup.gr tools