Τρώμε λιγότερο με την άσκηση;

Η άσκηση είναι πιο αποτελεσματική από ότι η δίαιτα όταν θέλουμε να μειώσουμε τον αριθμό των θερμίδων που προσλαμβάνουμε καθημερινά, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Περισσότερα...

Πες μου τι τρως ... να σου πω ποιος είσαι

Γνωρίζατε ότι τα άτομα που αισθάνονται θυμό συνήθως επιλέγουν συμπαγείς τροφές, δύσκολες στην μάσηση, όπως είναι μία μπριζόλα, που πολλές φορές τους βοηθάνε,έστω παροδικά στην εκτόνωση του;

Περισσότερα...

Ο επιστημονικός τρόπος για να κάνετε τσάι

Μετά τον διχασμό που προκάλεσε το δημοψήφισμα για το Brexit στη Μεγάλη Βρετανία, άλλο ένα σημαντικό θέμα για τους κατοίκους της Γηραιάς Αλβιώνας ήρθε για να προκαλέσει αντιδράσεις.

Περισσότερα...

Η καλή φυσική κατάσταση χαρίζει ζωή

Μόλις 15 λεπτά άσκησης την ημέρα μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου στους ενήλικες κατά ένα πέμπτο, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας επιστημονικής μελέτης, υποστηρίζοντας ότι ακόμη και η ελάχιστη βελτίωση στη φυσική κατάσταση έχει μεγάλα οφέλη.

Περισσότερα...

Τι να τρώμε πριν και μετά από την άσκηση για απώλεια βάρους

Ο καθένας μας γνωρίζει ότι ο συνδυασμός μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής με τακτική άσκηση είναι καλός για το σώμα και τη φυσική κατάσταση. Ωστόσο, αν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά, ορισμένα τρόφιμα βοηθούν περισσότερο στην απώλεια βάρους από κάποια άλλα.

Περισσότερα...

Άλλος ένας λόγος να προτιμούμε τη μεσογειακή διατροφή

Η μεσογειακή διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανατηφόρας μορφής καρκίνου του μαστού κατά 40%, όπως διαπίστωσε μια νέα μεγάλη μελέτη.

Περισσότερα...

Τα αλλαντικά ίσως επιδεινώνουν το άσθμα

Η κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος μπορεί να κάνει τα συμπτώματα του άσθματος ακόμη χειρότερα, όπως μας ενημερώνουν οι επιστήμονες. Περισσότερες από τέσσερις μερίδες την εβδομάδα αποτελούν σημαντικό κίνδυνο, σύμφωνα με έρευνα σε σχεδόν 1.000 Γάλλους που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Thorax.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html