Οι βιταμίνες παχαίνουν. Μύθος ή αλήθεια ;

Πρόκειται για έναν από τους πιο συχνούς και διαδεδομένους μύθους, που ακούμε εμείς οι διαιτολόγοι. Οι βιταμίνες είναι οργανικές ενώσεις που δεν περιέχουν θερμίδες, ενώ στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν δημιουργούνται από το ανθρώπινο σώμα και συνεπώς, πρέπει να λαμβάνονται εξωγενώς.

Περισσότερα...

Ανάκληση προϊόντος από τον ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), κατόπιν ενημέρωσης από τις Γερμανικές Αρχές, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν και να μην κάνουν χρήση του προϊόντος «Estrogenolit RX Starter Pack 728 mg».

Περισσότερα...

Ετοιμάζεται εμβόλιο για τη χοληστερόλη

Δοκιμές εμβολίου για τη μείωση της χοληστερόλης και την πρόληψη καρδιακών παθήσεων ετοιμάζονται να ξεκινήσουν σε ανθρώπους, μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα σε ποντίκια.

Περισσότερα...

Τα χαρακτηριστικά των πρωτεϊνών

Οι τροφές που περιέχουν πρωτεϊνες χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά στην ιδανική κατηγορία τροφών, διαθέτουν και όλα τα βασικά αμινοξέα.

Περισσότερα...

Θέλεις να χάσεις βάρος; Πιες νερό!

Μπορεί λίγο νερό παραπάνω την ημέρα να βοηθήσει στην απώλεια βάρους; Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, η τακτική πόση νερού μπορεί να είναι το κλειδί στη ρύθμιση βάρους, παράλληλα φυσικά με μια υγιεινή διατροφή και συστηματική άσκηση.

Περισσότερα...

Team Novo Nordisk: πώς επαγγελματίες ποδηλάτες με διαβήτη πραγματοποιούν τα όνειρά τους

Η Team Novo Nordisk είναι ένα μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο: είναι μια διεθνής ομάδα αθλητών με διαβήτη, και συγκεκριμένα είναι μια επαγγελματική ομαδα ποδηλατών, τριαθλητών και δρομέων μεγάλων αποστάσεων με διαβήτη τύπου 1.

Περισσότερα...

Runger: η πείνα του δρομέα

Η πολύωρη προπόνηση για αγώνες αποστάσεων σημαίνει πως μπορείτε να φάτε όσο θέλετε, έτσι δεν είναι; Χμ, μάλλον όχι! Πόσοι από εσάς κατά την προετοιμασία σας για τον Μαραθώνιο πήρατε βάρος;

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html