Έχετε δυσκολίες στον ύπνο; Κάντε κάμπινγκ!

Ένα σαββατοκύριακο σε κάμπινγκ επανασυντονίζει το εσωτερικό ρολόι του σώματός μας, το οποίο ρυθμίζει τον ύπνο μας, όπως υποστηρίζουν επιστήμονες από πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

Περισσότερα...

Σκανδιναβοί, οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι

H Νορβηγία εκτόπισε τη Δανία από την πρώτη θέση της κατάταξης με τις πιο χαρούμενες χώρες, σύμφωνα με την Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας για το 2017, την οποία συντάσσει το Δίκτυο Βιώσιμων Αναπτυξιακών Λύσεων (SDSN), μια παγκόσμια πρωτοβουλία που εγκαινιάστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 2012.

Περισσότερα...

Τα οφέλη της αισιοδοξίας (και πώς να την αποκτήσετε)

Η αισιοδοξία φαίνεται ότι συνδέεται με μια σειρά από οφέλη για την υγεία. Μια πρόσφατη μελέτη στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Epidemiology σε πάνω από 70.000 γυναίκες, διαπίστωσε ότι οι αισιόδοξοι είχαν λιγότερες πιθανότητες από τους απαισιόδοξους να πεθάνουν από καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, παθήσεις των πνευμόνων ή λοιμώξεις κατά τη διάρκεια της περιόδου της μελέτης που διήρκησε οκτώ χρόνια.

Περισσότερα...

10 τρόποι για να είσαι σε φόρμα στη δουλειά

Η καθιστική εργασία δεν είναι καλή για την υγεία μας. Συγκεκριμένα, μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακά προβλήματα, διαβήτη και παχυσαρκία. Έτσι εαν κάθεσαι όλη μέρα σε ένα γραφείο αλλά θες να είσαι πιο υγιής, δες παρακάτω μερικά απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις:

Περισσότερα...

Κάντε τα ψητά στα κάρβουνα πιο υγιεινά

Συχνά ακούμε τους ειδικούς σε θέματα διατροφής να λένε ότι το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι πιο υγιεινό σε σχέση με άλλους τρόπους μαγειρέματος, για παράδειγμα το τηγάνισμα.

Περισσότερα...

Κέρδισε όσο γίνεται περισσότερα από τη γυμναστική

Το να παραμείνεις σε φόρμα μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά αν έχεις υπομονή και επιμείνεις μπορείς να αποκτήσεις το σώμα που πάντα ονειρευόσουν.

Περισσότερα...

Ο απλός τρόπος να αντιμετωπίσετε το στρες

Πόσο συχνά λέτε σε κάποιον ότι έχετε άγχος; Εάν κάνετε σε μια απαιτητική και ανταγωνιστική δουλειά, αν μεγαλώνετε παιδιά, αν προγραμματίζετε κάποιο σημαντικό γεγονότος ή αν ζείτε σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς, η διαπίστωση ότι νιώθετε αγχωμένοι θα μπορούσε να έρχεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Περισσότερα...

Πώς να γυμνάζεστε μετά τα 40

Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – κανείς δεν μπορεί να νικήσει τη βιολογία. Όσο περνούν τα χρόνια, γινόμαστε λίγο πιο δυσκίνητοι και αδύναμοι.

Περισσότερα...

Γρήγορη αύξηση μυϊκής μάζας και απώλεια λίπους; Γίνεται αλλά μην το κάνετε!

Οι επιστήμονες στον Καναδά πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τον ιδανικό τρόπο για να αποκτήσουμε μυς και να χάσουμε λίπος γρήγορα.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html